Akta på fläsket säcken!

Bra kväll igår, vi var på hockey men fick gaaanska dåliga platser, just bakom spelarbåset så man fick lov att se på den stora monitorn men det gick bra det också.
Tv kändis fick jag höra att man var också, när dom filmade på säcken så komme jag visst med i rutan men inte Jens(han fastnar inte på bild). Och som Jens skrev i det förra inlägget så hånglade Jonas ganska kraftigt med nån blondin(värt att nämnas 2 ggr!).
Idag har jag sånglektion och kanske en liten jam-session ikväll med 2 pojkar.
Det har potentialen att bli en bra dag!
Partylåt no1!:
/M

Den som bryr sig!

Man lär sig nå nytt varje dag, nyss fick jens veta att inte nog med att jens snarkar... jens skrattar tydligen i sömnen också! huuur coolt e inte de egentligen? alltså finns det ngt positivt som jens inte kan göra?
kul kväll igår! =)
Sorry johan, trodde du jobbade, va inte meningen att väcka dig i jakten på en taxi :P
Undra om jonas tunga fortfarande sitter ihop med blondinens?
Snöar idag med.. de betyder skottning sen, sucks litegranna!
nog för nu
pöss//J

denna ljuva vintertid!

visst är den slut snart? jag börjar vara hyffsat less på att skotta snö och vurpa på röven! sen att de ska vara så jävla kallt att man blir naturligt stelopererad bara man går ut e ju sjuukt! ne ge mig sommar, en god grillad köttbit å en kall öl så ska ja inte klaga nå mer =)

ooh, btw.. såg igår en ganska hjärndöd grej... jag kom å körde ut ur en rondell, där ja körde ut ur rondellen ser jag då en billist som istället för att helt enkelt köra ett varv runt rondellen får för sig att göra en saxvändning just vid in/utfarten till rondellen,,, hela denna manöver tog väl ca dubbelt så lång tid att genomföra än vad rondellkörning ett varv hade gjort... haha, så jävla idiotiska vissa är!

pöss //J

Skönt att sova tills man vaknar!! ;)

Jag älskar lördagsmorgon! Man har så mycket ledighet framför sig, och man är utvilad!
Igår var det match i Ume och det blev ju en intressant match, 23-0 till teg som vi spelade mot.
Som målvakt är det ingen rolig match.
Men nog om tattarna från ume! Ikväll ska vi se på braik och se om dom kan slå Luleå. Vi får hoppas det iaf, nu när jag och Jens liks har köpt biljetter och så :p. Sen efteråt skulle vi gärna vilja ha en förfest av rang! Så om någon har 2 platser över i sin soffa(och/eller sitt hjärta) så är det bara att höra av sig :).
Puss!
/M

duktig jens!

lite arbete blev de ju ändå idag!
shit va ja e duktig, har lyckats göra en gris av ett papper!!
annars då, tjaani, mårten släppte in 15mål ikväll tydligen, nu spelar ju inte jag hockey, men är inte tanken att en målvakt ska förhindra att pucken går i mål? får väl se om hadelöv gör de bättre imorrn, hoppas de! ja å mårre kommer va på plats, riktiga skitplatser kan tilläggas! rad 1 typ bakom spelarbåset tror ja de va,  men man behöver då inte trängas å kan dricka öl i lugn å ro =)
gonattt nu!
pöss// J

Jens+Snö+Skottning=Jens vill sova!

om då ändå snön inte hade vart så jävla tung, sen att då ja nyss kollade ut å såg till min stora förtvivlan att det typ e lika mycke att skotta igen! men det är ett problem för morgondagen!
skumt att man inte hör ngt om "klimathotet" i media nu då de e vinterväder, men vänta ni bara, om det råkar bli 2 dagar med nån stackars plusgrad så ska ni se att det tas upp igen.. OMG JORDEN KOMMER GÅ UNDER!! själv så gör jag då mitt bästa varje dag för att få lite medelhavsklimat här uppe i norr, första ja gör på morgonen är att starta bilen å låta den stå i 20min medans ja gör mig klar så att den e varm å skön då ja ska åka iväg till jobbet =) sen så varvar jag gärna ut på varje växel, typ omvänd eco-driving! =) har inte börjat märka nå temp-skillnad än, men om alla anammar min teknik så kanske de sker lite snabbare, tänk att då skulle vi ju få ha svanar året om här!! alla ornitologer borde därav göra som jag!
såg just Glee för aldeles för många gången! men dom e ju så duktiga!
ne nu blire tagga ner kvällen med ett avsnitt greys! gonatt
pöss // J

oh lala

tuesdag! tråk tråk på jobbet idag, hoppas de blir lite mer aktivitet snart!!
åt lunch med anders, var ju trevligt å så! tyvär kan ja inte lägga upp bilden ja tog på han för blåtanden på datorn jävlas... sen så har ja vart å tränat sunnanås u-19 dam ... eller tränat å tränat, första gången, gjorde mitt bästa..
hmm, mer då... jaasi, har betalat en massa jävla räkningar,, alltid lika kul! :P  ne nu blire slappa å dega, måste samla krafter, imorrn fortsätter jakten på beach 2010 eller va de nu va! vurpade för i övrigt igår, va så trött att ja inte ens hann ta emot mig, dog typ på hela min vänstra sida! så imorrn blire att vurpa på högra sidan för att jämna ut de hela! Hare!
pöss //J

...

Sitting here on this lonely dock

Watch the rain play on the ocean top

All the things i feel i need to say

Cant explain in any other way.

En till dag!

Boys will be boys!

Älskar misstag som gjorts på facebook...Som dom som säger att dom ska vara hemma från jobbet bara för att dom inte vill jobba och sen har dom glömt bort att dom har chefen som vän! IT IS AWESOME!
Jaasi ikväll är det träning, underbart väder för utehockey! Sen efter det blir det nog att sova. Det är som det man gör på veckorna, mer hinner man inte eller orkar dvs.
Vi hörs!
/M

Skell-Ume-Skell.

Hayes, tillbaka i skiten efter en helg i ume med damen i fråga.
Ganska lugn och tillbakadragen helg, inte hänt spec mkt.. rätt skönt ändå,  Klarade inte ens av att festa, lite lagomt dåligt men, hey, jag mår bra idag :)
Nu äre fira min kära moder på sin 40+ dag. Antar att publicera den riktiga åldern skulle sluta med dålig stämning och ingen tårta.
avslutar med ett fantastiskt south park qoute från inatt:
"Why Cheesing? Because it´s Fun-to-Due"
HARE!
/Ante
(gick inte att göra detta utan att få allt ihopskrivet. Skitgrej)

en helg i storuman!

väldigt trevligt har de vart, lite sömnbrist.. men de va de värt de =)


lagom trött å sliten =)


En väldigt nöjd daniel poserar i en väldigt fin tröja!


farbror jens hjälper till!


å hjälper till!


bara för att få det här resultatet!


åsså en bild på mamma vicky bara för att hon kommer hata det! ;P

får väl se när de blir dit igen, men ska väl försöka att få mig dit lite mer ofta än hittils, har vart riktigt dålig på det! men ha överseende, jag är ju V.I.P så man har ju andra saker att göra :P

pöss //J

Den siste moikanen!

Den enda som är kvar i skiten denna helg! Känns det som iaf, nån far till Storuman, nån far till Umeå och nån far till åre...
Har suttit hemma en lördagskväll helt själv med endast en katt som har sprungit och irriterat mig.
En sak jag har kommit på är att själv är bästa sällskapet, jag får välja film helt själv och jag säger aldrig emot om jag vill stänga av filmen för att den är för dålig. Tur man har sina vänner som alltid finns där och vill hitta på nåt(när dom håller sig hemma!) annars skulle man nog tråkas ihjäl!
Med det sagt så avslutar jag detta ganska tråkiga inlägg!
Puss
/M

Lite fredagsmys!


storuman

ja harre, ska till storuman strax, styvbrodern har valt att ska fylla 30 tydligen så då måste man ju va där å stötta han! så de blir en väldigt lugn helg för mig, kommer säkert få se en massa träd, å om ja har tur en bjöööörn.. de skulle vara awesome! så länge ja är i en bil eller nå sånt!

trevlig helg alla!

pöss// J

Nu är det nära!

Helgen står för dörren!
Har tänkt på det, man lever som för 2 dagar i veckan, det är 8 dagar i mån(i genomsnitt), och 96 dagar per år.
man jobbar alltså 269 dagar för att vara ledig 96 dagar per år(räknar inte med semester då).
Bara lite intressant att se hur mycket man sliter för så lite :)
Ok nu låter jag lite pessimistisk, men det får man vara ibland...
Det sägs att ingen talar sanning som ett barn(eller nåt sånt), om det är fallet så måste jag se helt skrämmande ut!
Min systerson börjar gråta direkt han ser mig eller när jag pratar med han! Men det ska jag säga dig Dexter!
Du är lik din morbror du, och det är ett öde värre än döden, vi får hoppas för din skull att du får min personlighet och min sångröst ;)
Skämt och sido!(han är mycket sötare än sin morbror) :D
Här är han:
Annars då? Inte så mycket nytt under solen faktiskt, är så himla taggad på att sjunga! Men min eminenta sångpartner Anna och jag har inte kommit igång efter julen men vi ska nog få tummen ur röven någon dag i den närmsta framtiden!
Tjing tjong!
/M

mm, kaffe =)

gååått me kaffe efter gym! men ja blir ju aldrig nå starkare.. känns ganska onödigt att anstränga sig flera ggr i veckan å inte få samma kropp som Matthew McConaughey.. finns ingen gud! nä istället så får man va nöjd att man kanske ser ut som en britney spears i lågform,, manboobs å typ en tempurkudde till mage som formar sig efter va man lägger på den! antar att jag borde vara perfekt för en hemmakväll med ngn som e trött å har problem med ryggen/nacken.. undra om arbetsförmedlingen skulle ge starta eget bidrag för det? vi kan kalla företaget "Jensur" dubbelbottnad t om för ja lär ju inte vara lycklig om ja jobbar me det :P
hare gött!
pöss //Jpigg som ja vet inte vad!

ja här kan man då inte klaga, har jobbat mina 8a timmar, inget blåmärke, vart på gymmet å kört igenom lite!
å imorrn blire samma visa! får se, kanske sympati-sover lite inatt för anders, sen kan ja iaf måla blå-lila på benet för morres skull, känns dumt att skada sig på riktigt....
allt för nu!
pöss //J

Oouh.

Tjena, nu äre dags att beklaga sig lite igen :P
Jobbar som en jävla dåre, på riktigt. 7-20 mån tis ons, och kanske imorn också.. satan så det sliter på kroppen. Meen, kommer väl klirra lite i kassan lagom till Åre och Lanzarote resan iaf :)
så nu ska jag lägga upp en bild på hur trött jag är efter att ha jobbat 13 timmar, blev inspirerad av mårten att göra en klagobild :)


jaförfan, sova snart.

HARE!

/ Ante

Oh Mårten, where art thou?

Har varit rätt inaktiv på senaste tiden, som alla andra på denna blogg men det är på helgen som bloggandet blommar upp på riktigt!
Jag har fått en stor förbannade blåmärke på knäet, denna nödvändiga fakta säger jag för att jag vill visa er mitt blåmärke! Fick en puck rakt på knäet som just missade benskyddet och träffade bara hud! Som ser mycket fint ut!(Obs! Bilden är tagen med webcam med min laptop så det kan vara lite tokig bild)
Jag är en krigare!
Nu ska jag se HIMYM och TBBT
Gnatt!
/M

ah, blogg kära blogg

inte blivit så mycke skrivande sista tiden...
har vart å måttat upp lite i nya lägenheten idag... typ 60 kvadrat golv å 15 rullar tapet läre gå åt iaf..
sen så ska de även måttbeställas en garderob från elfa som ska vara i hallen, kommer bli gött! =)
hmm, mer som ska göras, köksluckor måste målas om... en massa jävla saker... tur att de e nån vecka bort iaf!
annars då, greys anatomy.. ja kan inte sluta se de!! måste skaffa fler hobbies.. typ modellplan eller nå sånt skit!
nee, mer greys nu :P
pöss //J

måndag å måndag

godmorgon! av ngn underlig anledning så kändes de inte jobbigt att fara iväg till jobbet idag....
haha, kan fortfarande inte släppa att messing va på morres snopp, om inte de e humor så vet ja inte vad!!
ska försöka få nå arbete gjort nu, sen gymma i eftermiddag (beach 2010)
pöss //J

Underbart spel!


Att festa med sopgubbar är nåt som alla borde prova!

Efter en helt underbar kväll igår så känner jag mig inte som en krigare direkt :p
Var och åt mat på hockeyn(blev bjuden av Mercedes!) och sen blev det att se på hockey också...ganska usel match men Braik vann iaf.
Sen blev det utgång med jobbarkollegorna och det var nog bland det roligaste jag har varit med om på senaste tid! Dom går ut så hårt, och sen går dom hem tidigt när dom, som dom säger "känner av det lite".
Sedan blev det station 8 och efter 12h drickande så somnade jag som ett barn efter ett skamligt förslag av en viss "lady of the evening" :D
Nu intas soffan snart, kanske blir att se nån film eller så kanske man ska se Glee ännu en gång! :)
Hade!
/M

Gomorgon gott folk!

Yeep, nu har man slitigt sig upp ur täckets värme och avancerat till soffan.
Utgång igår, faktiskt riktigt ball på stat, hur fan det nu gick till.. bra drag på dansgolvet iaf, hoho.

Jag är så sjukt tom i skallen, har inget mer att säga tror jag. Pizza bör intagas , sen ikväll blir det att se ´Cloudy with a chance of meatballs` . Ja, det blir bra så.

HARE !

/A

horhugg för morre!!

snacka just med morre, han hade fått horhugg som han tidigare skrivit om, gamla messing hade vart framme igen, sicken rackare,,, personligen så tror ja ju bara att hon va för dyr för morre, men de e ju bara en personlig åsikt... videoblogg från min hemgång nu!


Prostituerade från förr!

Som rubriken säger så råkade jag ut för en prostituerad ikväll,även känd som Gunnel Mässing(hon var en hora från 70-talet)! fyfaan va hon va på min snopp....å guu va jag var ointresserad! Hon var så äcklig att det inte var sant...frågade föräldrarna om dom visste om nån gammal hora(som hon ändå är) så visste dom exakt vem jag menade, fick tillochmed veta hennes förnamn av dom... :) men det var min kväll....eller iofs har jag haft jävligt roligt med mina arbetskamrater ikväll(alla 40+) som bjöd på en jävla massa skratt! Det tackar jag för. :D
/M(tur att man är utan hora ikväll!)


de blev som vanligt

jajjamen, de blev öl! å för att fira de så ska jag å fubbe se på beerfest som kanske är världens bästa förfest film! =)

godafton!

åh va skönt de va att äntligen få sova ut rejält igen!! :D
på agendan idag står såklart hockey, blir att fara på jobbet å se den där...
sen ska ja väl förhoppningsvis äta ngt, men vad händer sen?
ska jag dricka öl? vem vet, men de brukar ju tragiskt nog alltid sluta med det ändå!
i will let you know!
pöss // J

fredag, gött gött =)

helgen äro kommen!
ikväll vart de ännu en omgång av Rappakalja Extreme! och återigen så vann inte jag =(
just nu sitter ja å halv-ser på greys anatomy, ganska underhållande faktiskt!
receptionisten på brokk gjorde min dag idag, inte helt fel!!!
första fotbollsträningen i tältet har jag också hunnit med, shit va ja hinner saker =)
Lika som bär!
Fubbe?
Che Guevara?
Inte lätt, jag veet!!
pöss //J

sååå skönt!

Det är helg imorn för dom som inte visste det!
Kommer att bli så jäkla härligt att gå hem kl 13:00 imorn och kanske krypa ned under täcket och ta sig en tupplur till Mammas nya kille lågt i högtalarna, det är så jag sover btw. Måste alltid ha nåt ljud runt mig om jag ska kunna sova, har blivit lite av en ful ovana.
Här är "THUNDEEEER" ifrån MNK! ;D
Det var allt från mig at this time!
Vi ses på stan!
/M

hahaha

american idol som sagt!!!

torsdag

aah, så va denna plätt-torsdag över, dagen jag äter lunch på opalen och trycker i mig en ohälsosam mängd plättar med sylt å grädde =D
ny lista idag!
IDAG HAR JAG ÄTIT:
 • 2 st tekakor med cognacmedvushrshrht (ingen vet nog hur de stavas)
 • chokladbit till 9kaffet
 • plättar sylt å grädde =D
 • chokladbit till 2kaffet
 • tragiskt nog bjöd styvmodern på pannkaka till lunch! :S
 • en kaka

american idol, alltså vilken underbar serie de är!!
övriga serier som oinvigda borde se är:
 • Entourage
 • HIMYM
 • Chuck
 • Glee (vet att mårre redan nämt de, men värt att nämnas igen)
 • Vampire Diaries ;)

pöss //J

hur märker man inte älgen?

seriöst? asså jag kan vara riktigt morgontrött å så, men nog tror ja ändå att ja hade märkt om ja puttat en älg framför bilen i 4a km!! å de tragiska i de hela är ju att älgen garanterat va så förstörd att den inte ens går att äta längre =(
//J

Hat!

Jag hatar Malå! och domarfaaan!
/M

Hard work work..

Jao, inte haft mkt tid över till att skriva nåt här, jobbar 13 timmars pass på jobbet nu då det är lite brådis med att få klar shiten. Men, resulterar väl i lite cash iaf !

Nu blire att försöka slöa ner sig lite i soffan och sen pallra sig isäng, kommer att bli ett likadant pass imorn.. helgen KAN inte komma långsammare.

men det tar sig ! HARE!

/ Ante

OMG OMG OMG!!

AMERICAN IDOL SÄSONG 9!!!

//J

Back from the dead!

Nej, det är inte kungen av varken pop eller rock, inget månglidande och pungklämmande, inget höftshakande....
nä det är helt enkelt "Iron Jens Järnmannen legenden Ågren" som mot alla odds har kämpat sig igenom förkylningen!! såg att mårre gjort en cool lista igår så ja ska göra en jag med nu tänkte jag! (dock inte helt likadan)
Idag har jag velat ha:
 • Sömn
 • Snus
 • Kaffe
 • Snus
 • Kaffe
 • Varm bil
 • Tjejen som stod vid övergångsstället i stan vid lunch
 • Respons från tjejen vid övergånsstället
 • Lunch
 • Ferrarin jag nätkollade bilder på
 • Snus/Kaffe
 • Sömn

Säkert glömt en massa, men orkar inte tänka.
pöss //J

Även en blogg har sina formsvackor!

Vi har en just nu...med 1 febrig(och tydligen döende) :P och en som är så trött så han orkar inte skriva!
Jag ska iaf göra mitt bästa att komma på nåt vettigt eller så blir det bara en massa lösa ord.
Kan ju göra en populär grej bland bloggare en "idag har jag känt" lista :)
Idag har jag kännt mig:
 • Stressad
 • Trött
 • Lite mer trött
 • Gitarrsugen
 • Sångsugen
 • Less
 • Kissnödig
 • Bajsnödig
 • Mätt
 • Hungrig
 • Och helt jävla perfekt!
Ok det blev inte det bästa blogginlägget som gjorts i världshistorien men...Jag är bäst ändå!
Här har ni iaf låten som har spelats i Mårtens hjärna idag:
Godnatt!
/M

äntligen! =)

aah, ljus i mörkret!! febern under 38, kan t om vara nere på 37 =) då äre bara ont i halsen kvar att bota, sen är man tipp-topp igen... mycke möjligt att ja släpar mig till jobbet imorrn, man blir ju galen av att sitta hemma, finns inget att göra! idag har jag växlat mellan datorn och tvn och en occasional kaffepaus... men frågan återstår ju, har ja vart svinisinfluensad eller bara varit lite fjollig å vart jättesjuk av en vanlig hederlig förkylning? så hård som ja e så skulle ja ju tippa att jag haft en obotlig dödlig sjukdom som bara en awesome jens kan överleva, men det är ju bara tankar från en självdistanserad pojke =)

pöss //J

fortfarande feber!

fan a jobbigt, min snitt-temp idag har legat på typ 38.5 grader, med en peak på 39.2, känns ganska så hurvigt, styvmoderna tror de e svinis, men de tror ja inte, hur som haver så blire till att va hemma från jobbet imorrn också, kan ju meddela alla att tv inte ska ses mitt på dagen vardagar, de suger nå så katastrofalt!

nåja, krya på mig själv!

pöss//J

I have a case of the "Mondays"

Efter 3h sömn inatt och ett sånt där uppvaknande när man bara vill ligga kvar i sängen och mysa liiiite till så har jag jobbat, det gick dock bra blev en ganska soft dag med mycket dötid... så man hann då stänga ögonen lite grann iaf!
Ikväll är det dags för träning för hela slanten och det känns faaan bra, det är dags att jag börjar röra på mig på en regelbunden basis! :)
Sen ikväll så kan det bli en tidig kväll men man vet aldrig det kan bli lite Battlefield 2 innan man somnar ;)
Denna låten spelas i Mårtens hjärna just nu:
Versionen med Glee-gänget äger!
/M

Dagen som varit!

Idag har det inte hänt mycket...var och tränade idag och sen for jag på coop och köpte en haklapp till min systerson
Tycker den passar! :D
Det var som dagen i det hela! Imorn börjar allvaret med jobb, men det känns skönt att slippa vara arbetslös! Eller framförallt slippa A-kassan ett tag!
Tjing tjong!
/M

förcold!

jajjemen, ni läser rätt, ja e förcold, och har drabbats av simon-syndromet.. dvs svengelska.. ååh va ja stör mig på han, kan han inte bestämma sig för vilket språk han ska speak liksom?
måste även passa på att dela ut en känga till mina kära bloggkamrater, agera, ni skriver ju aldrig ngt!
jobb imorrn, känns lagom peppande, men va ska man annars fördriva tiden med? kanske göra som anton å dra jorden runt http://sunroller.blogg.se där e hans blogg, kul för dom att ha 30grader varmt, ja e inte alls avundsjuk!
thats it! peace out!
pöss //J

segt!

först de roliga! aik vann övertygande mot linköping med 5-2, AWESOME! må detta vara vändningen =)
mindre kul är att ja typ har feber vilket suger röv, just vart å inhandlat chips, chilinötter och cola för att göra de bättre, så nu äre dags att GO CRAZY!! på återseende, från eran aldeles egna superhjälte, håll er i ljuset!!

pöss// J


Totalt massivt rent o skärt ÄG.

Fyfan, kom just hem från en otroligt stämningsfylld match mellan Aik - Lkpg. Första perioden gick totalt i domarvärdelöshetens tecken, och linköpings helvete fick in 2 puckar. Men sen i 2:a , då tog det sig, och som det tog sig, Aik fullständigt körde över linköping i 2 perioder , MUMMA ! 5-2 till aik efter en som sagt, kanon insats.
<-- tog en bild på hur linköping såg ut i 2:a och 3 :e.


Btw, David Rundblad ägde allt denna match, grym !

Nu blire Tatung för käk o lite drinks, sen rappakalja night igen ryktas det om ! HARE !

/A

Böghockeyns dag

Hej, tyckte det var hög tid att skriva mitt första inlägg(efter hot att sparkas från bloggen). Idag har jag varit och lekt lite snöbrädeåkning med Viktor och Jonte i vitberget. Det var kul tills man ser hur alla hockeyåskådare parkerar. Står bilar överallt. Blev bara en timmes åkning men. Såg ut ungefär såhär:

Imorgon blire jobba iaf. Kanske blir några badboy sodas och rappakalja ikväll ses!
/O

Musikalbög!....and proud of it!

Jag vill börja med att hälsa våran nya bloggare Anders välkommen in i våran eminenta blogg! :)
Ikväll blir det en luuugn kväll, tror jag ska köpa en jäkla massa godis och mysa som sjutton...Fast det har jag ju sagt förut så det kanske kommer att bli utgång ikväll också :p eller så blir det en ny rappakaljanight! Det skulle vara ball...Men idag blire hockey iaf!
Kan fasen inte sluta se på Glee alltså! Jag har redan sett alla avsnitt men det är en jääävligt najs serie :) den borde ses! Fast alla är kanske inte som jag, lite inne i musikaler och sånt...(tycker också om Mamma mia!)
Men alla är vi skapade olika i guds enorma mall av människor!
Ps. Om Sörböleskolan hade haft en "gleeclub" så skulle jag totalt vara med! Och jag tror jag skulle få med mig Jens! Ds.
Puss och kram
/M

Dagens Outfit!

Idag kör jag en väldigt varm å fin polounderställströja, med matchande långfilsingar!


aldeles lagom bakis, ni vet då de e som mysigt!

pöss//J


rappakiiing!

fan va kul me rappakalja! trots min kungliga problem (varken min stav eller läsförmåga va på topp) sen ut på krogen, balzac var tanken, men slutade på calles, tvärspelade bort lite pengar på bj, snacka lite med snor-ida, kajsa å gaby, trevligt trevligt! den stora frågan e ju dock, vem vann rappakalja? tjaadu, att säga att jag vann vore ju lite ut av en lögn,  nån annan stackare som vann (inte fjunmårre iaf) men den moraliska segern tog jag utan konkurans!! sov gött!

pöss //J

Tjeeena för faan!

Nu var det jag igen...några öl senare men alltid lika glad!
Kvällen blev väl inte helt lyckad...vi gick först på ballen där polisen hade stoppat folk från att gå in och efter det nederlaget(Jens ville in och ragga 18åringar) så gick vi på calles där det var fullproppat med folk. Vi hann med 1 öl på det stället sen tänkte vi på olles men det var för lång kö även där så vi for på frasses och sen tog jag och oscar taxi hem med maten! Inte en helt lyckad kväll men vafaan!
/M Yours 4evah!

Rappakalja night, vol 2.

Yes, nu är den 4:e inne och skriver, gästbloggdags !

Rappakaljakvällen spenderades med bärs och trevligt folk, dominerades av Anneli och Niklas, (gästspelare som aldrig får va med igen) . Folket drog ut på krogen för att dränka sorgen medans jag sitter hemma och kollar Glee, som förövrigt är fantastiskt sevärd.

Bra drag, bra skit.
Snowboard imorgon ! Ses på vitberget !

BE THERE !
// Ante

Guess what night it is!?

Its Rappakalja night!
Vi var idag och köpte Rappakalja "Extreme-edition" och kommer ikväll att spela det och dricka lite öl!
Its gonna be AWESOME!
Ni ser ju bara vad det står på boxen "Helt NY version av tidernas ROLIGASTE bluffspel".
Ni lär få veta vem som vinner(Jag) och vem som förlorar(Jens)
/M

varför klagar folk över detta?

en otrixad bild på en tjej,, då blire massa kritik över att hon e för snygg?? att de är dumt att ha henne som ideal? ja tycker de e klockers!! hon ser då inte undernärd ut... så frågan är ju tjejer!

vill ni se ut så här?

 

Eller så här?Paint e svårt att jobba med, speciellt då man bara har laptop utan mus!!

// J


funderingar

ja va ska man göra sen, sitter på tänkarstolen å funderar om kvällen, löser även ett å annat världsproblem! en sak ja funderat över är att nästan alla krig bottnar i religion, varför kan inte folk bara acceptera att vi tror på olika saker? den största boven e ju kristendomen, alltid nån kristen rackare som står utanför min dörr å ska trycka på mig "kunskap" till alla tänkbara dörrknackare, vill ja ha de så finner ja de själv.. de är inte så att ja råkat missa er, tro mig! i den frågan vill ja även passa på att ge lite cred till övriga religioner, kudos för att ni inte plingar på min dörr, de är uppskattat!! =) ne nu flummar ja bort här, åter till kvällsfrågan... eller nä, tar de som de kommer!

btw, schyman, du är de du vill visa att du inte är!

pöss //J

Nu blire jobb!

Tjeeena! Har fått 1 månads jobb framöver(till att börja med)! Ganska sweet när man har nyss tagit C-körkortet och är körkåt! Jag är sopgubbe för dom som inte visste det? :D
Annars händer det fasen inte så mycket, eller vi har match ikväll om vädret tillåter.
På lördag kanske man ska ta sig några öl, men vi får se hur det blir med den saken.
tjing bloggers!
/M

seger!!

skönt skönt, ja som inte ens hade tänkt gå på hockey, men då ringde en gammal vän å bjöd på både buffé samt sittplats, de kan man ju inte säga nej till... å till mitt stora missnöje så vare inte norgren som va sämst på plan, utan strandberg, budgetsnubben som efter de här nu då junisarna e tillbaks inte torde räkna med många minuters speltid i aik, utan han får nog rikta in sig på piteå!! torsdagen till ära med gratis hockey å allt så slank de ju såklart ner några öl också.. smällen tages imorrn! nu ere scrubs, tjiing!

pöss // J

första jobbdagen!

skönt, nu var första jobbdagen sen 22a dec avklarad,, av ren rädsla för utejobb så drog ja å köpte ett underställ, det kommer sitta på min kropp tills temperaturen kryper under 10 igen!!

kan bara nämna att det kommer komma en comeback på jar jar, bara så du vet fjunmorre! men va de e, ja de får ni se! ;)

Såg att nån typ 100åring är nominerad till stora bloggpriset för typ politik å sånt där... skumt att inte våran blogg är nominerad till ngt, vi har ju ändå kört på i flera dagar nu!?!?! nästa år står vi där som vinnare, alla kategorier :D

pöss //J

Brrr...

Ja det här var ju en rolig dag att jobba ute på....! men vafaan nu sitter man ju inne i värmen och kanske ska koka sig lite kaffe och ta en bulla eller nåt!
Man blir så himla seg när det är kallt, verkar gå mer energi.
Btw så är jag inte aaalllls avis på våra vänner Anton och Alex som just nu är i Malaysia(eller Indonesien vet inte riktigt).
Hockeyträning ikväll också....eller så int! Tror fasen man skulle förfrysa hela kroppen om man skulle träna idag..så det blir inte.
Här kommer en bild som kanske värmer i dessa kyliga dagar!:
Fattar ni? "Hon är het" hohoho :)
/M

GODMORGON

Så här ser de ut i skellefteå nu på morgonen!

Mörkt, kallt å jävligt... inte alls så man saknar sommaren!!

 

//J


talande video om vädret!awesome film btw :P

dagens outfit!!


Tröja-Quicksilver      Jeans-Blueprint   Skärp som inte syns-Tiger

Smakfullt ihopsatt av eran modeguru Jens!

Kul skit!

Som Jens skrev så var det kul igår och jag är gammal :) blev lagomt onykter och när jag komme hem där vid 3 nångång så fick jag se sista 2 perioderna av den bästa match jag någonsin sett! IT WAS AWESOME!
Idag har jag tänkt att starta ett litet maraton med Starwars-filmerna, dom är som trevliga att sitta och se och ganska lättsedda så man behöver inte tänka så mycket.
En sak som jag har tänkt på när jag nu sett första filmen är att Jens är jävligt lik Jar jar binks:
Jens Ågren?
Jar jar binks?
Puss gubben! ;)
Hahaha alltså detta klippet!
/M

dagen efter gårdagen!

tjofräs!

trots ett miserabelt aik så blev de fan kul igår, småjunisarna vann brons iaf =) ut på balzac där vi trodde de va 20, men det synar jag... vissa kan ju inte ha vart äldre än 16 typ, t om fjunmuschen mårre såg gammal ut!! :O  

dagens outfit tar ja sen, sitter just nu i fillingar, men e ganska hårig på bröstet, så "päls by jens" kanske ja kan döpa den till?

Dagens Visa Ord:

Om ute du ska gå, ta varma skor så du slipper en förfrusen tå!

//J

Lite fulla...Men bara lite...Utom Anders(han e nykter=chaffis!)


Suck...

Tänker inte skriva om AIK-matchen, jag tänker försöka gör er alla glada genom att ge er ett youtube klipp som verkligen roar mig like ALWAYS! :D enjoy!
/Mhockeynight! (awesome)

ja så vare dags igen, hockey hockey hockey!!
känn peppen
anders å mee med godis i mun
anders med en fin fingertelefon, ja pratar å mårten lyssnar! han är en sån kille tjejer, en som lyssnar, så satsa på han! ;)
//J

Det är lugnt Runnis!(Rundblad)

Efter att ha fått lite distans på besvikelsen vi alla kände natten mot måndag så känner jag att jag inte ska skylla allting på Rundblad efter som att vafaan! Vem gör inte misstag och i en sån pressad situation? Ok man kan säga att "Dom ska klara av det, dom är tränade" men ändå? Dom förtjänade inte att vinna den matchen ändå så! Dom spelade såååååå långt ifrån sitt toppspel, och klarar man inte av det i en semifinal så kanske man inte hör hemma i finalen?

Det var min åsikt iaf! :)
Anyhoooo... idag blev en riktig slappardag, träningen blev inställd pga att det var för kallt och jag har suttit och sett på film/spelat nhl10 och gta4 :) men måste fasen skaffa mig ett jobb, nån som vet nån som behöver en nybliven lastbilschaufför?

Ikväll kanske det blir att köpa Battlefield 2 och se om det är nå ball spel?
Tjing tjong!
Jens va fin outfit du hade på dig idag! gillar att du ger modetips för slackers! ;)
/M

HON E TILLBAKA!!

ja det är sant, elin nordegren är tillbaks i hemmet i florida, smal som en sticka sägs de... ojoj, vilket nyhetsvärde!

 

//J


frulle! sen som alla andra coola bloggar, Dagens outfit ;)


hårdbrömackor med makrill i tomatsås samt ett glas mjölk!

t-shirt från mq tror ja, mjukisbyxor intersport, morgonfrilla helt egenskapad!

 

//J


Godmorgon!

Sweet! FF!
Som ni kanske inte vet så bor Mårten hemma fortfarande! Eller igen! Efter ett år (Ungefär) på A-torp med sambo så blev det att man flyttade hem!
Såååå vad gör man då man har FF?! Jag tror att jag ska ta mitt playstation 3 och min laptop och gå upp till min pappas projektor och plugga in skiten! sen kan jag sitta och se på High definition skit hela jävla dagen! sen senare ikväll kanske det bjuds på Tv-spelskväll hos Moi!
/M

temporärt boende

tänkte snickra upp nå bilder på mitt temporära boende, jag tillhör ju numera den lyckliga skara som först flyttat ut från föräldrar för att sen flytta hem igen, känns skönt att veta att det bara blir under drygt en månads tid!


vackert å välstädat!

 

// J


Inte nöjd!

Hejru!
Efter att jag stigit upp imorse (och ätit några av Jens bortglömda rostade mandlar) så komme jag ihåg matchen igår och hur den slutade....helt otroligt att man aldrig ska få vara nöjd över nåt lag man håller på!
Annars då? Har träning ikväll på den extremt "bra" tiden 21:45-23:00.. tur det inte är nåt jobb imorn :) nu ska man fixa sig nåt fika och kanske ta på sig nå kläder...om jag orkar.
/M

SKANDAL SKANDAL EN MÅRTEN SKANDAL!

ja det är ju precis va det är, att mårten "glömmer bort" att påminna mig om att ta hem mina torrostade mandlar, i miss them!!

bra match inatt btw! extra stort plus till 1-a linen, rundblad samt domarna, kändes ju inte alls som att ni stal en massa jävla timmars sömn från mig, visserligen mitt val att se matchen, men sverige hade ju lovaat guld... jag trodde ju att man då var tvungen att ta sig förbi semi, men vad vet jag, gillar ju inte ens hockey =P 

nee, dags för kaffe och mini-crackers, ska se om de går att få liv i mig idag. XOXOXOXO

//J

Video!


Hej!

Vi tänkte förklara vilka vi är och vad vi vill med denna blogg!
Vi vill spegla våran vardag i ett kallt och fruset samhälle!
Jag(Mårten): Jag är en kille på 23 år som tycker om att spela ishockey, skriva musik, spela musik, spela dator och hänga med kompisar! mer info kommer!
Jens: Typ lika som mårten förutom att jag inte tycker om att spela ishockey, eller skriva musik, eller spela musik, är inte heller så förtjust i att spela dator, hänger mest med mig själv! mer info kommer!
Oscar: Jag tycker om att kolla på youtube. Det är allt jag gör faktiskt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0